En v i Nairobi!!!

Ja, vart borjar man? Allt ar nytt, allt smakar nytt, allt ser nytt ut allt ar sa Afrika!! Ja vi har hunnit med allt mellan himmel och jord verkligen. Bott i kloster hos nunnor, varit pa marknader, blivit erbjuden framtid som Kenya bo... bortgift med andra ord, atit goda frukter, traffat fattiga barn pa en skola och sjungit med dem, blivit brun, akt ut pa savannen kollat pa alla djur du kan tanka dig och upplevt baksidan av det kenyanska samhallet. FATTIGA vs RIKA. Klyftorna syns tydligt, det gor dem verkligen! Inne i Nairobi finns ett omrade vid namn Kibera... det ar slummen dit ska vi imorn med hela klassen och det blir intressant. Men tydligen betalar man for att ga in "dar" och kolla pa omradet... precis som ett ZOO, betala och ga in och kolla pa djuren... DETTA GILLAR JAG INTE! Sa jag funderar pa att inte folja med pa detta utan istallet stanna pa en skola och umgas med barnen dar.
Vi besokte en masai by i helgen och det var samma kansla dar... betala for att ga in och kolla pa "djuren"... det kanns sa konstigt verkligen... som att vi vita manniskor ska komma dit och kolla pa de stackarna... nej inte nturligt for fem ore... menkanske maste jag andra uppfattning och moral eller sa ar det bara att inse att sa har fungrar det och jag fa tycka vad jag vill om det...

Sitter just nu pa ett internet cafe och skriver till de mina karsate och insuper avgaser och annan diverse doft som kan framsta da manniskor tycker det ar lite varmt... ni fattar nog vad jag menar. Nej nu ska jag tillbaka till klostret och nunnorna dar och chilla innan middag kl 19.oo sa maste dra. Jag har manga funderingar i mitt huvud... men dem kommer eftersom... det kostar ju pr minut att sitta dar jag sitter nu.
Pa aterseende.\Kram fran Nairobi Kenya.

charlottestalgren

DRÖM OM MORGONDAGEN MINNS GÅRDAGEN LEV IDAG...

RSS 2.0