Girls with style, H&M inspiration.

Ej redo ännu...

Efter dagar av jobb, slit och stånk, nervositet över det nya jobbet och med mycket tankar som far hit och dit lyckades jag iallafall pricka in en solig dag under helgen som paserat för att ägna mig åt måleri igen. Jag lyckades få inspirationen att komma till mig och denna lilla skapelse tillkom. Vet ej dock om jag tycker den är klar eller om jag kanske möjligen vill fortsätta skapa på den.

Jag har det lite rörigt i mitt liv just nu. Det nya jobbet tar alla mina tankar och jag drömmer om blommor, siffror och marginler. Idag var jag så stressad att jag knappt hann andas. Jag hann iallafall inte varken äta lunch, vila en stund eller stanna upp. Tempot på mig idag har varit högt, men lite för stressad var jag nog. Tillslut springer man bara runt utan att veta varken in eller ut. Men jag måste lugna ner mig, man kan inte göra allt samtidigt och man kan inte kunna allt på samma gång, trotts att man vill! 
             Imorgon är en nya dag av nya tag och jag ska försöka luta mig tillbaka och vila i att jag faktiskt kan mer än vad jag tror. Och Inte stressa!

Jag fick jobbet!

Jag är numera blomsterleverantör från och med imorgon och det känns så där jätte bra! Jag är trött efter allt sökande ocg bökande med jobb hit och jobb dit, känns sköönt att äntligen få ordning på livet. Så bara jag sköter detta bra så får jag fast. Jag håller tummarna för det och hoppas på allt det bästa. Blomsterflicka ska jag bli... det pasar nog alldeles ypperligt tror jag.

Jag har tillbringat denna dag på dagis några timmar, från tidiga timmen imorse 06.30. Det strulade ju en del med det där "vikariatet" som jag blev lovad och idag var första och sista dagen där. Allt blev ett helt missförstånd flera gånger om och det var tråkigt, men vissa människor förstår man sig bara inte på och nu tänker jag bara vara extremt glad över detta som skett mig! Och njuta utav dessa veckor och göra så bra ifrån mig så att jag får fasttjänst. Jag längtar tills man kan spara, planera och fundera på resor, saker eller annat. Man kan ju inget sådant göra då man inte har någon regelbunden inkomst... hoppas på andra tider nu då detta ska gå vägen!

Sen har jag städat hela huset, bjudit in mina fina pantionärs grannar på kvällsfika och fixat här hemma. Nu måste jag fundera på någon slags mat... men vet dock inte vad! Tänk att det ska vara samma visa varje dag. Jag som tycker så mycket om att laga  mat men det finns aldrig någon tid tycker jag. Kanske tar man sig inte tiden... jag vet inte, men jag tycker i alla fall att det är svårt att hitta tiden. Jag skulle gärna prova på nya saker, recept och annat men så står jag ändrå tillslut där men min "ta allt som finns i kylskåpet" -gryta:) Men vist blir det ofta gott, har jag fått höra, men det vore roligt att bara ha mer TID!

Något jag ska ta mig tid för är iallafall att skicka in min demo till massa skivbolag, det ska jag ta tag i på onsdag hoppas jag! Nu då jag börjar få ordning på mitt liv.
www.myspace.com/scarlee11

LottaRedan september...

                                                                     
Ja, dagarna de går och går men jag ändå består.
Jag fattar inte hur hösten kunde komma till oss så fort, den bara rusade fram och plötsligt känner man den där speciella höstdoften blåsa förbi och den undanstoppade tjocktröjan blockas fram ur sin gömma. Nya höstskor införskaffade och förkylning i kroppen, det hör ju till inte sant?!

Jag har ägnat första veckorna efter den "riktiga" sommaren åt att söka jobb och jag kan inte påstå att det är speciellt roligt men något man måste göra. Men vist tappar man suget då man bara söker och söker och ringer, skickar cv:n och är trevlig och inte får någon respons. Man liksom ledsnar och vill bara gråta tillslut och man drar sig själv i håret då allt känns så omöjligt och hopplöst. Man undrar vid det tillfället om det verkligen är värt det?Det är verkligen jobbigt och man går den bistra sanningen till mötes... springvikariens vardag:) stressande, ostrukturerat och enormt krävande. -Jaha, är det så här mitt liv alltid ska se ut?! Speciellt då man arbetat på det viset i två års tid. Men häromdagen ringde faktiskt ett företag som var intresserad av att anställa mig då den de anställd då jag ringde och sökte jobb precis ångrat sig. Tänk att de ringde till just mig!! Jag tycker bara det känns så roligt... just mig! Även om jag inte får jobbet, vilket jag troligen får veta på fredag, så är jag så lycklig att de är intresserade av MIG! Då var det nog värt det ändå, eller?! Tänk vad ett litet telefonsamtal kan göra en glad i de mest bistra tider.

Jag håller nu tummarna och hoppas på det bästa på fredag! Om företaget berättar jag sen...

Lotta

charlottestalgren

DRÖM OM MORGONDAGEN MINNS GÅRDAGEN LEV IDAG...

RSS 2.0