Hejdå!

 
Bye bye tavlan, nu har du fått en annan matte! Såld för 300kr torsdagen den 8e aug!! Känns helt otroligt samtidigt som det känns spännande att männsikor där ute har sina tavlor på väggen som JAG skapat, jag har ingen aning om hur de ser ut eller vilka de är utan de har bara köpt mina tavlor!! Awesome. Nej nu blire nattinatti!
Hej hej!

Tillskott i tavelfamiljen på Timrå Gårdsbutik

 
 
Ja här är det nya tillskottet i familjen, den hänger nu för priset 250kr på timrågrådsbutik. Och de två jag gjorde på beställning levererades i fredags, det rullar på nu.
Det går självklart att önska en text eller liknande så kan jag se över pris, tid o möjlighet om intresse finns. Kanske någon som fyller år som ni tycker borde få en tavla av denna sort -då tveka inte att höra av er!
 
Jag valde ta bort det lilla ansiktet då den störde de andras harmoni tillsammans. Förmodligen är ansiktet med den svarta ramen såld oxå;) Känns härligt det här, fler utställningar att planera.
 
Nu väntas imorrn besök av halva familjen bestående av bror med gravit fru-ska bli roligt. Så nu har man förberett tårta, man har piffat hemmet och lagat mat tills imorgonkväll. Det här kan inte bli bättre nästan eller jo... tårtan kommer garnera med egna hallon o grannens färska o enormt söta jordgubbar. 
 
ciao

Hitills 3 sålda tavlor!!

Japp, det känns så himla bra. Folk tycker om det jag gör!!! En tavla mindre från gårdsbutiken och två sålda utanför utställningen, en beställning tog jag emot via jobbet på två st textade =3st.
Det känns så himla roligt att få den bekräftelsen att folk betalar för att få hänga upp min konst på sina väggar... det behöver man verkligen. Någon där ute tycker om det jag sitter o skapar inom fyra väggar o tak. Det är bara till att fortsätta sitt engagemang o sitt skapande. Hitta fler utställningsmöjligheter vore fint värre, kanske ställa ut några fler av mina porträtt och annat, jag har som sagt fler stilar på min konst än textverken. Olika tavlor tillverkas i olika skeden i livet, det pennan gör på papperet kan man ibland inte bestämma det bara sker genom att fantasin sätts igång helt enkelt. Allt man gör blir man ju inte nöjd över heller, det kan jag säga. Mycket är bara stående här hemma, de tilltalar inte mig, men kanske tilltalar de någon annan. Det är spännande, tycke o smak. Smaken är som baken, delad i två;)
 
Ciao å åter till  mitt skapande
//Lotta

charlottestalgren

DRÖM OM MORGONDAGEN MINNS GÅRDAGEN LEV IDAG...

RSS 2.0