Utställningen går bra!

HEJ! Känns roligt att ha utställning, ständigt något på gång. Jag fick en härlig recension i ST häromdagen. En underbart väl analyserad text duplicerades och det kändes väldigt härligt att få lite credd för det man skapat! Skribenten hade verkligen analyserat min alster, beskådat och funderat över budskap och betydelse. Härligt hur olika man kan se på min konst, jag har förmodligen en viss känsla och tanke med mina konstverk och någon annan ser något helt annat. Det är väl det konst handlar om! Att beskåda på sitt helt egna sätt! LÄS! http://st.nu/kultur/konst/1.5716843-svarta-och-elegans Här kommer några alster till!

Utställningen i fullgång!

Super nöjd med venisagen. Familj, vänner, grannar och bekanta kom för att besöka mig på min dag, ja för så kändes det... min helt egna dag! Många intresserade ögon, intresseanmälan angående ett speciellt motiv och fina ord. Man blir ju bara sugen att fortsätta skapa och se var man hamnar. Jag tycker om att denna utställning verkligen visar vem JAG är, den förra utställningen var mer opersonlig och nu visar jag verkligen upp miitt inre. Utställningen sträcker sig en månad fram så chansen finns fortfarande att få skåpda min alster på Dolcetto. Kika in och fika på samma gång! Ciao;) Lotta

Att ha utställning å venisage!!

Venisagen blev en fullträff. Vänner å familj kom för att skåda mina alster å blommor medtogs till lilla mig. Vilken känsla!! Tack vänner.

Nu finns utställningen att skåda "eye poison

Jag säger bara, kom på lördag! Dolcetto 16 mars 12-16!

Utställningsdags nu till helgen! venisage 16mars 12-16!!! Dolcetto, Sundsvall