utställningen ner 16/9 9.00 unga magasinet Sundsvall!

Nu åker den ner. Trotts en besvikelse på vernissagen då enbart jag, min pojkvän och min mormor och morbror var de som fick slåss om alla snittarna å cidern och åt oss mätta så har det varit roligt att haft utställning. Nu saknas min färgstarka alster här hemma och jag vill gärna hänga upp dem igen tillbaka där de hör hemma. Nästa gång blir nog utställningen i Örebro förhoppningsvis och då hoppas jag på försäljning oxå. Unga magasinet var ingen toppen plats för klirr i kassan inte heller Dolcetto. Folk överlag här ikring har nog inte intresset av att köpa konst av lokala konstnärer och betala 1000kr för något som ska hängas på väggen av nån random person... det är min spontana känsla av Sundsvallsborna. Men som sagt dröjer till nästa gng nu få musiken ta plats istället i mitt liv igen welcome och kom å lyssna på Casinot!

Utställning unga magasinet!

Hej. Nu var det dags igen, ingen vidare aktivitet här på min blogg ber om ursäkt, bör bli bättre men tiden räcker inte till eller jag prioriterar annorlunda antar jag. Jag ska nu ha utställning med 16 alster och ser framemot detta. Lokalen denna gång känns rymlig och ljusläggningen inspirerande. 16st alster, ja vad ska man säga hur blev de så många? En del tavlor har stått och dammat en del hemma i garderoben, bakom byråer och annat... Jag har tagit fram dem då inspiration och kreativitet pockat på och åter väckt känslan jag en gång haft för verket.
Ännu en gång vill jag visa på kvinnans styrka med hjälp av form och färg, utan att behöva bli allt för politiskt involverad. Kvinnan är en central punkt i mina tavlor kanske kan man även beskåda de olika känslouttrycken i deras ögon och ansiktsuttryck. Känslor som återspeglar kvinnans känslighet och mångsidighet. Inte menat så att män inte har några känslor, men vist finns en myt om att kvinnor är mer komplicerade och känslosamma. Kvinnan idag är även mer utsatt för det ideal som finns i samhället, detta kan även det beskådas i de mer avklädda punkterna i verken. Kvinnan har anledningar till de yttrycken de visar på mina alster. Tolka bäst ni vill och låt ögat fröjdas.
Kom och titta Sundsvalls bor på Unga magasinet, vernissage på ons den 4 sep 17-19. Ciao/ Charlotte

charlottestalgren

DRÖM OM MORGONDAGEN MINNS GÅRDAGEN LEV IDAG...

RSS 2.0