Våren kanske har kommit...

Hej.
Idag tittade solen fram under dagen o mot kvällen föll tempen på 16g i solen, då fick jag hopp... hopp om att våren kanske är här o att jag får nyttja mina gröna fingrar snart. Jag tjuvstartade idag med att plantera ut lökar som vi hoppas på komma upp nästa år! Framförhållning...

Vi planerar för huset här hemma... nästa projekt; -sommar...

-carport
-växthus

Växthuset känns underbart, tänk att få ha ett växthus att sitta o mysa i... fika o luckta på blommor o möjligen lite tomater, som jag hoppas på kunna få njuta av att plocka från egen buske!

Ja mycket planer o funderingar som känns spännande. Jag hoppas vi hinner få till allt bara, men ingen stress först o främst carporten pga den kommande vintern efter sommar´n.

Nu hoppas jag på härlig kväll men en kopp te.
Ciao

Sommargubbar...Ja, efter en dag av arbete, god laxgratäng o lite pyssel... passade det så bra med lite sockrade jordgubbar o kiiwi i vackra hjärtskålar. Mysigt värre. 

Nu längtar man som bara den efter sommaren... idag värmde solen min akinder då jag satt här ute i min trädgårdsstol då kan man inte annat än att drömma sig bort till sommaren. Då man vaknar upp från drömmen blir det dock inte lika roligt då man inser att det bara är april o att vädergubbarna sagt att det ska bli snö imorn!!

Myser på med mina jordgubbar inne i tvsoffan sålänge.
Ciao 

i Påskens tecken...
Vackra underbara Saint paula, love it! Dessa fick pryda det påskiga köksborden under påsklördagens storslagna middag. I salongen serverades påskmaten o på detta bord fanns buffén. De små äggen o hönorna fick vara med de oxå.

 
Saint paula får pryda tvrumsborden oxå... den underbara minikrukan fann jag på en loppis för längesedan, den lilla kaffekoppen rymmer inte tillräckligt med kaffe då får den vara blomsterkruka istället.
Tänk vad så lite kan tillföra så mycket.

Nu när påsken är slut å allt rullar på i  sina vanliga spår märker man hur fort tiden går egentligen och hur viktigt det är att ta vara på den tid man har tillsammans.

Ciao

charlottestalgren

DRÖM OM MORGONDAGEN MINNS GÅRDAGEN LEV IDAG...

RSS 2.0