Ny inspiration till inredning...

Hej o hå.
Ja, nu var det dags igen för lite kreativitet och inspirations bilder.
Idag har varit en bra dag. Jag inledde med lite jobb förståss, sen åkte jag hem och gick ut o gick o dratta på ändan i blåhalkan (vilket måste sätt väldigt roligt ut) och sen blev det plinkade på gitarren och ett försök till ny låt. Länge sedan guran dammades av och samma med rösten. Men efter lite uppvärmning gick det ganska bra, låten blir nog till att tänkas på ett tag.

Jag har även hunnit laga en väldigt, super god indiskkycklinggryta idag. Den blev så god fast att jag tvivlade på det då jag slängde ner gräddfil och philadelphiaost... måste ha varit deras förtjänst att den blev så goood, awesome!

Nej, som sagt dags för lite inspirations bilder...

Murgrönan gör sitt i den vita och fräscha atmosvären vi skapat i vårt tvrum. Då kronan får den slingrad kring sig skapar dett en känsla av trädgård och natur i rummet tycker jag.
Denna ljuskrona 29,90:- BOOM, inredningsbutik. Länge efterlängtad.


Vackra, underbara kuddar som pryder vår säng nu.
En vacker blomsterflicka med röda små blommor i sin famn omringad av andra vackra mönster och harmoniska färger gör dessa kuddar väldigt passande just här.
Sovrums-atmosvär > Harmoni. Enligt mig.En vacker text kanske på latin eller kanske på svenska på en kudde, på väggen eller i en tavla, kanske på en duk skapar något särskilt i ett rum. Jag tycker att med hjälp av några eller något ORD kan man skapa en nyfikenhet hos de som vistas i rummet. De undrar varför man placerat det just där, vad det betyder eller så ger texten ett intyck som följer en livet ut.

Den söta flickan finns på en avlång beige kudde, köpt på Ö&B... Kan ni tänka er vilket himla fynd!?

CiaoKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

charlottestalgren

DRÖM OM MORGONDAGEN MINNS GÅRDAGEN LEV IDAG...

RSS 2.0